سلام رضایت بگیرید
با سلام بهتر است رضایت شاکی را اخذ کنید
با سلام، بهتر است قبل از دادگاه با توبه رضایت خداوند و با جبران خسارت رضایت شاکی را جلب کنید. اگر خدا راضی شود هر چه پیش آید خیر و صلاح شماست. طبق ماده 115 قانون مجازات اسلامی در جرائم تعزیری درجه شش، هفت و هشت اگر مرتکب توبه کند و ندامت و اصلاح او برای قاضی محرز شود، مجازات ساقط میشود.
قابل تامل است
سلام متاسفانه سرقت اتفاق افتاده و مبلغ مال مهم نمی باشد اگر دوربین تصویر شما رو ضبط کرده که قابل انکار نیست و به نظر قبل از جلسه به دنبال اخذ رضایت باشید تا شکایت شان را مسترد کنند اگر دوربین ضبط نکرده و شاهدی وجود ندارد می توانید انکار کنید ولی اخلاقا می بایست بعد از صدور رای از صاحب مال دلجویی و جبران خسارت کنید .
با سلام اگر مدارکی نداشته باشند بهتر است انکار کنید توجه داشته باشید بهتر است پول عطر به نحوی پرداخت کنید.
با درود پرسشگر ارجمند رضایت شاکی از موارد تخفیف است بدیهی است هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
انکار اگر ادله شهود و اقرار ندارید و یا اقرار و اظهار ندامت
مطابق ادله موجود دفاع کنید و در صورتی که سرقتی انجام دادهاید بهتر است رضایت شاکی را اخذ در غیر این صورت محکوم به رد مال و حبس خواهید شد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.