مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت

سلام و عرض ادب
یکی از بستگان ما زمین مزروعی دارد. چند سال قبل، نوشته ای به یکی از دوستانش داد که در مقابل پرداخت 750 میلیون، نصف زمین مال او باشد. آن دوست فقط پانصد میلیون پرداخت کرد و بقیه مبلغ یعنی دویست و پنجاه میلیون را پرداخت نکرد. این فامیل ما بعد از آن برای پروژه زمین، حدود هفتصد میلیون خرج کرد.
اولاً آیا این دوست با توجه به عدم پرداخت کامل وجه، قانونا می‌تواند ادعای مشارکت داشته باشد
ثانیا بر فرض مشارکت، سهم او چقدر است؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

نسبت به تتمه طلب تان دادخواست مطالبه طلب به دادگاه ارايه بدهيد