مشاوره حقوقی رایگان - خریدن گوشی که با سریال کارتنش مطابقت ندارد ولی فاکتور از فروشنده گرفته ام

سلام بنده سال 95 گوشی با کارتن و فاکتور خریدم ، در هنگام خرید سریال گوشی با کارتن همخوانی نداشت و این موضوع را به فروشنده مطرح کردم ایشان هم در فاکتور قید کردند که گوشی با سریال فلان برای این کارتن می باشد و مهر کردند. امسال (سال 99) متوجه شدم که حسابم مسدود شده با مراجعه به کلانتری متوجه شدم شاکی خصوصی دارم و مدعی است که بنده گوشی ایشان را با خفت گیری دزدیده ام . خواستم بپرسم دادگاه چه رای برای من صادر می کند . و اینکه نیاز است من از فروشنده شکایت کنم ؟ لطفاً راهنمائیم بفرمائید . بنده کپی فاکتور و کارتن را به کلانتری ارائه دادم و منتظر وقت دادگاه هستم .

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به ارائه فاکتور و کارتن ، تقاضای حضور فروشنده گوشی را مطرح کنید تا حقیقت روشن شود و به شما کمک شود