مشاوره حقوقی رایگان - ته برگ سفته

سلام
بنده بابت اجاره خودرو مبلغی سفته به موسسه بابت ضمانت دادم. و تنظیم قرارداد با شماره سفته ها؛ حال امروز پس از تحویل خودرو ایشان فقط ته برگ سفته ها رو به من دادن. با یک برگ از قرارداد حال میخواستم بدونم اون سفته ها هنوز اعتباری دارند؟

پاسخ ها :

سفته ضمانت اجاره خودرو پس ندادن سفته ضمانت اجاره خودرو اعتبار سفته سفته ته برگ سفته اجاره خودرو خودرو