مشاوره حقوقی رایگان - طلب از صاحب کار

چندسال تو یه شرکت نگهبان بودم . شرکت ورشکسته شد . همه رفتن و من تا روز اخر کار کردم . چند سال حقوق نگرفتم . 2 سال با وعده وعید تحمل کردم بعد شکایت کردم. 1سال رفتم دادگاه اومدم . سال 93 . سی و سه میلیون طلب من شد طبق رای دادگاه.
دادگاه گفت یه مالی معرفی کن تا ما توقیف کنیم چیزی تو خود شرکت نبود. رفتم و خود ملک شرکت رو توقیف کردم . بعد که رفتم دادگاه بهم گفتن که باید یه مالی معرفی کنید که به نام شرکت ثبت شده باشه. این ملک به نام شخص. درصورتی که اون شخص صاحب همون شرکته . و به من گفتن که دیگه نمیشه کاری کرد. و ما دست خالی برگشتیم تا امروز لطفا کمکم کنید تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

قرارداد کاری که داشتید با شرکت بوده یا با شخصِ حقیقی؟