مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب از شریک

سلام. من و شریکم به صورت 3 دانگ و 3 دانگ جهت ساخت یک واحد آپارتمانی در حال ساخت سرمایه گذاری کردیم و با هم سهم پرداختی رو میدادیم. تا الان چند ماه هست که پول نداده است و من به جای ایشون پرداخت کردم ولی الان نه پول بنده رو میدهد و نه حاضر هست به حساب من باشد که سهم پرداختی من بیشتر باشد. خواستم بدونم باید چی کار کنم تا به پول خودم برسم؟

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام. ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه رسمی و سپس از طریق تقدیم دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام.جواب دقیق به پرسش شما نیاز به ملاحظه ی قرارداد شما دارد اما به طور کلی می توانید وجوه پرداختی از ایشان را مطالبه نمایید.