مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت استخدامی

سلام، پرسنل نیروی انتظامی هستم. در دادگاه عمومی پرونده قضایی داشتم که به پرداخت 35000000 تومان جریمه محکوم شدم. پس از پایان خدمت پیمانی و بعد از 6 ماه اعاده به خدمت داده شدم؛ و به صورت یک ساله پیمانی مجدد شروع به کار کردم. در انتهای مدت قرارداد یک ساله، از سوی نیروی انسانی مدارک تغییر وضعیت به اینجانب داده شد و با توجه به تمامی تاییدیه های خدمتی و سوابق خوب خدمتی، هسته گزینش ناجا اعلام می‌دارد چون حکم محکومیت دارید حتی در دادگاه عمومی، نمی توانید رسمی شوید. با توجه به اینکه اسامی افراد تغییر وضعیت از سوی گزینش صادره می شود، آیا می توان در دیوان عدالت طرح شکایت کنم؟
لازم به ذکر است، به اعتراض اینجانب ترتیب اثر نمی دهند و کمیسیون ماده 121 ناجا، پرونده اینجانب را جهت رسیدگی در آن هیئت بازگشت داده و اعلام داشته، نیازی به بررسی در آن هیئت نمی‌باشد.

پاسخ ها :

تغییر وضعیت استخدامی در ناجا تبدیل وضعیت استخدامی در ناجا تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت دیوان عدالت اداری ناجا