مشاوره حقوقی رایگان - غرامت بیمه سربازی

با سلام، من حین خدمت سربازی بر اثر سقوط از برجک نگهبانی دچار پارگی رباط acl شده و بعد از یک سال جواب کمیسیون مثبت بوده الان سرباز نیستم مدارک را برای بیمه فرستادم. به نظر شما مبلغ غرامت و از کار افتادگی بهم تعلق میگیرد؟ لطفا راهنماییم کنید که با چه روشی زودتر به نتیجه میرسم؟ خیلی ممنون میشم که پیگیری کنید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله تعلق ميگيرد به نيروي انساني محل خدمت خود مراجعه نماييد تا شما را به بيمه گر مربوطه هدايت نمايند