مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار و تعدیل

سلام. متاسفانه من رو دادگاه تاجر شناخته. علی رغم اینکه والله دارایی ندارم. اعسارم رد شد. مهریه را به اجرا درآورده بودن. رفتم زندان. پدر و داماد ها و فامیل جمع شدن توافق کردن 55 تا سکه داده شد. و قرارگذاشتن هر دو ماه یک سکه با این هدف که بعدا تعدیل میده حل میشه. نتونستم بدم سکه رو دوباره یک بار دیگه هم رفتم زندان.
الان میتونم با اینکه تاجر شناختن دوباره اعسار بدم؟ یا تعدیل بدم؟ یا اعسار و تعدیل رو میشه همزمان داد؟
دعاگوتون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه تاجر شناخته شده باشید اعسار پذیرفته نمیشود . میبایست دادخواست ورشکستگی بدهید