به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
بادرود پرسشگر ارجمند، به مطالب ذیل توجه فرمایید طلاق توافقی همانطور که از نام آن پیداست یکی از روشهای طلاق بوده که در آن زن و مرد با قبول و توافق شروط خاصی از یکدیکر جدا میشوند در این نوع از طلاق زن و شوهر میبایستی در مورد کلیه مسائل مربوط به مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و زمان و نحوه ملاقات، جهیزیه و اجرتالمثل و … توافق کنند. دادگاه با در نظر گرفتن این توافق گواهی عدم امکان سازش که یکی از مهمترین مدارک برای طلاق توافقی است صادر میکند. بعد از گرفتن گواهی عدم سازش، زوجین باید ظرف مدت سه ماه این گواهی را به یکی از دفترخانه های طلاق ارایه نمایند در غیر اینصورت این گواهی از درجه اعتبار ساقط شده و برای انجام آن میبایست دوباره دادخواست دهند. در این نوع طلاق نیاز به تعیین داور نیست، اما زوجین باید به مشاوره بروند. زوجین میتوانند جهت تسریع روند حق تجدیدنظرخواهی را به اتفاق ساقط کنند. و بهتر است با یک وکیل مشورت گردد.
سلام ثابت بنمائید که حق طلاق از سوی شما به همسرتان داده نشده است و با دسیسه و نیرنگ این موضوع صورت گرفته است. تاریخچه تغییر اطلاعات به خوبی نمایانگر این امر خواهد بود که همسرتان با دسیسه اقدام نموده است. بعد از اینکه این امر به اثبات رسید شما میتوانید نسبت به اعاده دادرسی اقدام بفرمائید و واقعه طلاق را ابطال نمائید. همچنین شما میتوانید از تمام عواملی که در این فرآیند متقلبانه شرکت داشتهاند شکایت کیفری نمائید و آنها را به مجازات عمل خود محکوم بنمائید. از سوی دیگر اگر نتوانید موارد ذکر شده را در دادگاه ثابت نمائید طلاق قابل ابطال نمیباشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.