مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وقتتون بخیر من با پسری یکسال هست که در ارتباطم اوایل ارتباط اومد خواستگاریم ولی مهلت خواست که کاراشو ردیف کنه و مجدد بیاد کارای نامزدیشو انجام بده، متاسفانه علی رغم میل باطنیم کم کم شروع کرد به درخواست رابطه جنسی بدون دخول البته
الان بدبختانه در حین رابطه ناخواسته آلتش دخول پیدا کرد و من خون زیادی ازم اومد مطمئنم که پرده م آسیب دیده تو روخدا فقط زود بم بگید که تکلیف من چیه چکارهایی باید بکنم ؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر به عقد شرعی یکدیگر در نیامده اید شما مرتکب جرم رابطه نامشروع و گناه رابطه جنسی بدون علقه زوجیت شده اید