مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه درصد دیه تصادف سال 97 و خاتمه درمان خرداد سال 99

با سلام خدمت اساتید و مشاورین گرامی لطفا محاسبه موارد زیر چند تومان میشود ،1دوصدم دیه کامل، 2ارش آسیب دوصدم دیگه کامل، 3یک و هشتم دهم درصد از دیه کامل انسان برای تورم 4دوصدم دیه کامل 5ارش دو عدد خراشیدگی به میزان دو درصد از دیه کامل 6ارش سه درصد از دیه کامل 7سه درصد دیه کامل 8 ارش دودرصد دیه کامل 9 خردشدگی استخوان ران پای چپ چهارپنجم ازیک سوم ازیک دوم دیه کامل 10 ارش ده درصد از دیه کامل 11 خردشدگی استخوان بازوی دست چپ چهارپنجم از یک سوم دیه کامل 12 ارش دودرصد از دیه کامل 13 ارش هشت درصداز دیه کامل 14 ارش پنج درصد از دیه کامل 15 ارش هشت درصد از دیه کامل 16 ارش چهار درصد از دیه کامل ، با تشکر از زحمات شما ضمنا شکستگی های فوق شامل تعویض مفصل شانه چپ و خردشدگی استخوان ران پای چپ ورشکستگی کشکک و جابجا زانوی پای راست و نصب پلاتین در ران و زانو و شکستگی متاراس پنج کف پای راست بدون جراحی

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام دیعه بنده بیسواد باتوجه به اینکه دست چپ ک پای چپ ران دچار نقض عضو شده 480میلیون تومان است نه 184میلیون

محاسبه دیه تصادف دیه تصادف دیه تصادف رانندگی