مشاوره حقوقی رایگان - تهمت اعتیاد

سلام. بنده 44 سال دارم و بیماری روماتسیم ستون فقرات پیشرفته دارم بخاطر همین خیلی به بنده تهمت اعتیاد زده میشود؛ ولی مدتی به خاطر ارائه مدارک پزشکی این مسئله حل شده بود، به تازگی فردی در محل کار بنده، بخاطر اختلاف با خواهر من در حضور رؤسای بنده یعنی رئیس اداره امور شعب، معاون و دیگر همکاران به من تهمت اعتیاد زده است. آیا می توانم از این فرد شکایت کنم؟ چون در بیماری بنده کوچکترین اضطراب باعث تشدید بیماری و وخیم شدن شرایط جسمانی می شود. در حدی که دیگر نمی توانم در محل کار حاضر شده و این خود لطمات فراوانی به من وارد می نماید. با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت وجود شاهد یا سایر مدارک می توانید از ایشان شکایت نمایید اما توصیه می شود به صورت دوستانه موضوع را حل نمایید