مشاوره حقوقی رایگان - ثبت عقدنامه عادی

با سلام. پدر و مادرم حدود 30 سال پیش عقد عادی کرده اند و هنوز رسمی نشده! اگه بخوان رسمی بشه تاریخ وقوع عقدشون به تاریخ روز ثبت میشه یا به گذشته؟
با توجه به اینکه وام ازدواج به تاریخ روز داده میشه، راهی وجود داره که بشه به تاریخ روز انجام بشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر به تاریخ جدید ثبت کنند تکلیف شما بچه ها چه می شود؟ ثبت ازدواج به تاریخ جدید ایده خوبی نیست