مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ساختمان

باسلام، ما خانه ای در یک کوچه ی شش متری داشتیم که اقدام به ساخت انحام دادیم با توجه به مقدار عقب نشینی که شهرداری اعلام کرد، 1.5 متر عقب نشینی انجام دادیم. پیاده رو 95 سانت قبل از عقب نشینی و الان 2.5 متر هست. شهرداری اعلام کرده است که یکی از گوشه های زمین 10 سانت کمتر عقب نشینی کرده است و باید جریمه پرداخت شود ملاک را هم دیوار همسایه در نظر گرفتند! حال اینکه جلوی آن گوشه از ساختمان اصلا کوچه وجود دارد!
سوال من اینه که آیا اینکه ما در دوطرف از حاشیه پیاده رو و خیابان 1.5متر عقب نشینی داریم اشتباه است یا نه؟

پاسخ ها :

عقب نشینی ساختمان شهرداری جریمه عقب نشینی