مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی در دعوی چک

با سلام
در سه مرحله رسیدگی بدوی و واخواهی و تجدیدنظر خوانده ( صادر کننده چک ) محکوم به پرداخت وجه چک شده است
خوانده بعد از مدت 8 ماه از تاریخ ابلاغ تجدیدنظر با استناد به بند 7 ماده 426 ق ا د م و ارائه تعدادی فاکتور کپی درخواست اعاده دادرسی داده است.
1- قاضی محترم بدون دعوت از طرف دیگر پرونده قرار قبولی اعاده دادرسی را صادر نموده اند آیا این عمل قاضی بدون دعوت از طرف دیگر پرونده و صدور قرار صحیح است ؟
2- حال مرحله بعدی اقدام دارنده چک چه چیزی است ؟
3- آیا دارنده چک می تواند درخواست به دادگاه قبول کننده اعاده دادرسی ضمن ارائه لایحه دفاعیه ، درخواست رسیدگی جهت صدور حکم مقتضی ارائه دهد ؟

با سپاس

پاسخ ها :

اعاده دادرسی چک اعاده دادرسی چک