مشاوره حقوقی رایگان - نام گذاری

با سلام
میخواستم بدانم آیا میتوان در یک خانواده برای دو فرزند یک اسم انتخاب کرد؟ بنده دختری دارم که نامش در شناسنامه "فاطمه" است اما او را چیز دیگری صدا میکنیم، دختر دیگری هم قرار است به دنیا بیاید. آیا میتوانم نام او را هم فاطمه بگذارم؟
سوال دیگر اینکه:
آیا میتوانم نام دختر اولم (فاطمه) را به "فاطمه هُدی" تغییر بدهم؟

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

حتی قانونی هم باشد اقدام درستی نیست!

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام انتخاب نام مرکب مثل فاطمه کبری یا فاطمه صغری و ... منع قانونی ندارد و تغییر نام مستلزم تشریفات زیادی است و باید دلیل داشته باشید که نام مناسب نیست که در خصوص نام فاطمه اینگونه نخواهد بود

پرسشگر :

با سلام مجدد
متاسفانه پاسخ بخش اول سوالم را ندادید: از نظر حقوقی آیا میتوان در یک خانواده دو فرزند با یک اسم داشت؟
(بابت پاسخ بخش دوم تشکر میکنم)

پرسشگر :

با سلام مجدد
متاسفانه هنوز پاسخ درستی به سوتال بنده داده نشده،
آیا از نظر قانونی یک خانواده میتواند دو فرزند به یک نام داشته باشد؟
با تشکر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چرااصراربریک نام برای دوفرزنددارید،درحالی که بچه هابعدابه جهت مسایل ثبتی مدرسه، دانشگاه،ارث وامثال آن به مشکل دچارخواهندشد.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- بلی 2-خیر.یاالله