مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی مزاحمت خودروهای خیابان

سلام. در گلشهر خیابان شقایق شرقی بخاطر نزدیکی به مترو و مهاجرت و نهایتا تراکم جمعیت در ساعات نیمه شب خودروها با صدای بلند مثل امشب در حال سبقت و سرعت زیاد مرتب تردد میکنند. خودروی نیروی انتظامی بخاطر داشتن چراغ گردان برایشان بوضوح مشخص و در زمان فقدان خودروی انتظامی بدون واهمه و بدون در نظر گرفتن اخلاقیات و زمان مناسب و در حالی که به هیچکدام از قوانین اجتماعی احترامی قائل نیستند تردد میکنند. بعضی حتی اگزوز را دستکاری میکنند تا صدای بیشتر داشته باشد. خواهشمندیم در این خیابان تدابیر لازم حداقل برای مدتی جزئی از استثناعات قرار دهید با تشکر.

پاسخ ها :

آلودگی صوتی خودروها شکایت از آلودگی صوتی خودروها آلودگی صوتی خودرو آلودگی صوتی مزاحمت