مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از منازل سازمانی برای کارمند خانم

اینجانب کارمند رسمی از شرکتهای وابسته به وزارت نیرو می باشم. شرکت مذکور دارای منازل سازمانی می باشد، که متاسفانه کارمندهای خانم بر اساس تصمیم هیأت مدیره شرکت حق استفاده ندارند ، در صورتی همکارانی هستند که نه پنج سال بلکه 10 سال به بالا از منازل سازمانی در حال استفاده هستند، علیرغم درخواست های مکرر تاکنون موفق به دریافت منزل سازمانی نشده ام ، حال با وجود اینکه در آیین نامه منزل سازمانی جنسیت ذکر نشده ، من چه جور می توانم از این امتیاز رفاهی سازمانم استفاده کنم؟؟ لطفا منو راهنمایی کنید،

پاسخ ها :

استفاده از منازل سازمانی برای کارمند خانم منازل سازمانی برای کارمند خانم درخواست منازل سازمانی برای کارمند خانم واگذاری منزل سازمانی به کارمند خانم قانون واگذاری منزل سازمانی منازل سازمانی