مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر مطلقه از پدر

با سلام
اگر دختری مطلقه باشد و مادرش هم مستمری پدر فوت شده را دریافت کند و یک خواهر مجرد بیکار دیگر داشته باشد، چند درصد از حقوق پدر به دختر مطلقه و مادر و خواهر میرسد؟

پاسخ ها :

تقسیم مستمری بین مادر و دختران تقسیم مستمری بین مادر و دختر نحوه تقسیم مستمری بازماندگان تقسیم مستمری بازماندگان مستمری دختر مطلقه از پدر مستمری پدر به دختر مطلقه مستمری پدر به دختر مستمری شوهر به زن مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگا