مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مستمری

با سلام و خسته نباشید. پدر بنده به رحمت خداوند رفتن و بازنشسته ارتش هستن. مادر و دو خواهر مطلقه هستیم که خواهر بنده مشغول به کار هستن و ده سال بیمه تامین‌ اجتماعی دارن. میخواستم بدونم حقوق بین‌ ما سه نفر چطور تقسیم‌ میشه؟ به خواهرم که بیمه تامین‌ اجتماعی داره با سابقه بیش از ده سال. حقوق پدرم چطور بین ما تقسیم میشه؟ آیا به خواهرام هم بخشی از حقوق تعلق میگیره یا بیمه داره خودش تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

تقسیم مستمری تقسیم مستمری پدر تقسیم مستمری بین مادر و دختران تقسیم مستمری بین مادر و دختر مطلقه دریافت مستمری پدر در صورت داشتن سابقه بیمه دریافت مستمری پدر در صورت شاغل شدن تقسیم مستمری بین بازماندگان مستمری بازماندگان مستمری