مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مستمری بین بازماندگان

سلام پدرم 6 ماه پیش فوت شده پدرم ازدواج مجدد داشت که از اون خانم فرزند ندارد و من هم مطلقه هستم بیشتر از یک ماه اقدام کردم برای مستمری پدرم از بیمه اما تا الان انجام نشده کارم اما همسر پدرم 3شب پیش 36 میلیون دریافت کرده حقوقش رو بیمه داده سوالم این هستش آیا زمانی که کار من هم انجام بشود این مدتی که به اون خانم واریز کردن از آن کسر میکنند به من میدهند یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مبلغی که همسر پدرتان گرفته است در صورت محق بودن شما در دریافت حقوق، بعداً از وی سهم شما محاسبه و وصول می‌شود