مشاوره حقوقی رایگان - دریافت رای دادگاه در شهر دیگر

با سلام
بنده ساکن تهران هستم و پرونده ای در دادگاه سراوان زاهدان سال 95 داشته ام در خصوص دریافت رای نهایی دادگاه سراوان زاهدان آیا می شود با توجه به دور بودن فاصله و شرایط کرونا در تهران این رای را دریافت کرد لازم به ذکر است که این رای در سامانه ثنا ابلاغ نشده است اما رای صادر گردیده است.

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

معمولا رای درثنا ابلاغ می شود که اگر درثنانیامده باشد باشعبه تماس بگیرید بگویید رای رابه سامانه ثنابفرستد تابه شماابلاغ شود.