مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت دفتر

باسلام. بنده پرونده ای با موضوع مشارکت در اخذ رشوه در دادگاه نظامی داشتم که دادگاه 9 سال حبس داده که به دیوان اعتراض نمودم که درتاریخ /3/3/99 پیامک با مضمون رای دیوان صادر شد که به سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده رفتم که نوشته رای مورد اعتراض ابرام شد و در بند دیگری نوشته درتاریخ 30/2/99 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 99/04/23 تعیین گردید. منظور از وقت نظارت دفتر به تاریخ فوق چیست. میخواستم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام وقت نظارت وقتی هست که دادگاه برای خودش معین میکنه تاپرونده ازجریان خارج نشه تا دران وقت دادگاه ببینه پرونده چی شده جواب استعلام که خواسته بود اومده جواب کارشناسی اومده وهردلیل دیگری