مشاوره حقوقی رایگان - مجوز دیوار چینی جهاد کشاورزی

سلام 3 سال پیش جهاد گیر داد برا دیوار کشی من رفتم اونجا حلش کردم و دیگه هم به من کاری نداشتن یعنی به من مجوز دیوار چینی دادن یا نه باید برم دنبال مجوز دیوار تا الان هم چیزی به من نگفتن ولی برا همسایهمونو تخریب کردن من چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مجوز برگه ای است که در برابر طی کردن مراحل اداری داده می شود اگر برگه دارید یعنی مجوز دارید