مشاوره حقوقی رایگان - تاسیس شعبه برای شرکت سهامی خاص

با سلام من یه شرکت سهامی خاص ثبت کردم الان به دلایلی یه فروشگاه دارم تو شهرستان نزدیک دفتر شرکت میخوام فروشگاه رو به عنوان شعبه شرکت ثبت کنم و اینکه مقداری تجهیزات داخل فروشگاه هست که حدودا 1 میلیارد تومان می شود میخوام اونها هم بشن اموال شعبه یا همون شرکت کارشناس دادگستری هم صحبت کردم مشکلی نیست برای ادامه کار باید چیکار کنم همین متن نمونه تو سایت شما برای صورت جلسه کافیه ؟

پاسخ ها :

تاسیس شعبه برای شرکت سهامی خاص شعبه شرکت سهامی خاص شرکت سهامی خاص تاسیس شعبه شرکت شعبه شرکت شرکت