مشاوره حقوقی رایگان - خرابی خودروی صفر

من یه 206 صفر گرفتم 4 ماه پیش. تا اینکه شروع کرد به آب کم کردن. بردم نمایندگی میگن واشر سوخته تازه رینگ هم چسبونده .. ماشین ده هزارتا راه رفته. قراره که موتور رو بیارن پایین باز بشه. من چی کار باید بکنم. ماشین صفر چرا باید این جور بشه. ایا میشه ماشین رو تحویل بدم به خودروساز یه ماشین سالم بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

خرابی خودرو صفر پس دادن خودرو معیوب خودرو معیوب خرابی خودرو خودرو صفر خرید و فروش خودرو خودرو