مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن متراژ ملک خریده شده

سلام
خانه ویلای خریده ام که طبق سندی که ارایه نمودن 154متر بوده ولی با توجه به اینکه شهرداری در پایانکارش به ایشان هم کتبن و هم شفاهن اعلام نمودن 150متر ایشان با علم و اگاهی و اطلاع نسبت به متراژ ملکشان بنده متری 17 میلیون ملک خریده و با توجه به اینکه متراژی که در سند قید شده بنام من شده ولی متراژ که شهرداری کرده 7 متر اختلاف کسری دارد ایا میتوانم طلب کسری متراژ زمین را بکنم ؟

پاسخ ها :

کسری متراژ ملک خریداری شده مطالبه کسری متراژ ملک مابه التفاوت کسری متراژ ملک کسری متراژ ملک کسری متراژ قانون کسری متراژ ملک شهرداری متراژ ملک متراژ