مشاوره حقوقی رایگان - انتساب اتهام جعل سند و نشر اکاذیب به بنده توسط متهم پرونده اینجانب

با سلام و درود
اینجانب با پدر خود مشارکت نامه ای در سال 96 تنظیم نمودم در همان سال فردی که وکیل بوده و در مجاورت همین مغازه ملکی داشته با همدستی فردی دیگر اقدام تخریب قفل مغازه اینجانب نموده و بنده شکایتی بر علیه وی در دادسرا طرح نمودم اکنون که پرونده به دادگاه ارسال شده است ... و برای اینکه در مسیر رسیدگی خلل وارد نماید ... این شخص وکیل شکایتی به علیه بنده در بازپرسی طرح نموده تحت عنوان جعل سندی عادی که بنده با پدر خود که مالک ملک میباشد و این سند عادی در سال97 تنظیم شده است .... و بازپرس بنده را احضار کرد و بنده گفتم که این اجاره مشارکت در سال 96 تنظیم گردید و اکنون که در سال 99 هستیم فسخ گردیده شده و پاره کردیم و از بین رفته است و برای اثبات این موضوع شاهدان بنده که در زیر برگه را امضا نموده بودند را احضار و در خصوص زمان امضای این برگه مورد بازجویی قرار داده است و تمامی آنها (سه نفر) گفتند که در سال 96 آن را امضا نمودند ... حال شخص وکیل به یکی از شاهدان بنده مراجع نموده و طی ترفندی صدایی از وی ضبط نموده که شاهد بنده به اشتباه در آن گفته که در سال 97 این سند عادی را امضا نموده است ..... حال سوال بنده این است که آیا چنین شکایتی از طرف متهم بنده به علیه بنده قابلیت رسیدگی دارد !!؟؟ آیا استناد به صدای شاهد بنده که خودش هم میگوید اشتباه لفظی بوده قابل رسیدگی است !!؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.صدا دلیل محسوب نمیشود اما می تواند اماره محسوب شود