مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل سند عادی

با سلام. یک واحد آپارتمان را از یک نفر به واسطه آشنایی یکی از فامیل های مشترک خریداری کردم. در قولنامه که فقط کپی آن را در اختیار دارم، تعدادی وسایل مثل لوستر، پرده و ... نیز جزء امکانات آپارتمان ذکر شد که موقع تحویل این وسایل موجود نبود و فروشنده اعلام کرد این وسایل را نفروختم و بخشیده بودم که الان منصرف شدم ولی در مبایعه نامه ذکر شده بود. بنده هم شکایت حقوقی کردم و در نهایت دادگاه حکم داد که این وسایل را باید برگرداند که فروشنده هم تا الان این کار را نکرده و از اجرای احکام حکم، توقیف اموالش را گرفتم. حالا فروشنده رفته و از من به اتهام جعل سند عادی شکایت کرده. میترسم در اصل قولنامه که در اختیار داره دست برده باشه و چون مبایعه نامه هم با دست خط خودش نوشته و خودش هم قاضی هست، بتونه بی جهت من را محکوم کنه. البته من هیچ گونه دستکاری و جعلی انجام ندادم و فامیل مشترک هم که قولنامه را به عنوان شاهد امضا کرده، میتونه در دادگاه شهادت بده. میخواستم بدونم آیا میتونه بی جهت من رو محکوم کنه؟ چطور امکان داره؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
دست کاری در اسناد توسط کارشناس مشخص می‌شود ، ضمن این که شما شاهد هم دارید که می‌توانند اصالت قولنامه را به نفع شما شهادت بدهند.