مشاوره حقوقی رایگان - کاهش مجازات حبس تعزیری

آیا طرح کاهش مجازات حبس های تعزیری شامل ماده 45 قانون مبارزه با مواد مخدر هم می‌شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کلیه محکومین مواد مخدر که پس از صدور حکم به نحوی با نیروی انتظامی یا سازمان عمل کننده همکاری نمایند و اقدام آن‌ها منجر به کشف شبکه‌ها گردد دادگاه صادرکننده رأی می‌تواند با تقاضای نیروی انتظامی و یا سازمان عمل کننده بر اساس اسناد مربوطه، مجازات وی را ضمن اصلاح حکم سابق‌الصدور تا نصف تخفیف دهد.