مشاوره حقوقی رایگان - جعل تاریخ چک

باسلام. اگر ظهر چکی را بعنوان ضامن امضا کنیم و خواهان بعد از 30 روز از تاریخ چک. چک را برگشت بزند چون اینجا بنده ظهر چک را امضا کردم چه اتفاقی برای بنده میفته؟ ضمنا صادر کننده متواریه. متشکرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام ،اگر ضامن پرداخت چک باشید تاریخ برگشت مهم نیست وشما هم بعنوان ضامن وخود صادرکننده متضامنا محکوم به پرداختید ولی اگر بعنوان ظهرنویس امضا کرده باشید و بعد از 15 روز دارنده چک رو برگشت بزنه دیگه ظهرنویس هیچ مسوولیتی نداره، لذا باید اثبات کنید که ظهرنویسید نه ضامن.
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)