مشاوره حقوقی رایگان - برای اینکه مورد قانونی پیدا نکند قرارداد معاوضه دو ملک را چگونه بایدن وشت متشکرم

ملک خودم را میخواهم با ملک نوساز معاوضه کنم قرارداد را چگونه باید تنظیم کرد که اشکال قانونی نداشته باشه متشکرم

پاسخ ها :

چگونگی تنظیم قرارداد معاوضه ملک نکات تنظیم قرارداد معاوضه ملک قرارداد معاوضه ملک معاوضه ملک معاوضه