مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت ایران

سلام وقت تون بخیر ، ببخشید من تبعه افغانستان هستم متولد سال 75 ، اینجا به دنیا اومدم و گواهی ولادت دارم ، تا سال 89 ایران بودم و کارت آمایش داشتم و بعد ازون هم از سال 89 تا 96 افغانستان رفتم و سال 96 برای تحصیلات اومدم ایران و فعلا اینجا دانشجو هستم ، آیا با این شرایط من میتونم درخواست تابعیت بدم؟
متشکرم بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام بله میتوانید درخواست بدهید مراحل پرونده طولانی و‌زمان بر است