مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با عرض سلام و خسته نباشید من در حدود 1 ماه پیش در فرودگاه شیراز با 5 گرم هرویین و1 گرم شیشه گیر کردم که دادگاه 350 میلیون وثیقه صادر کرد از اونجایی که من برا شهر تهران هستم و کسیو نداشتم به زندان رفتم و بعد یه هفته با گذاشتن سند بیرون اومدم در خصوص اینکه مصرفی خودم هست و سابقه هم ندارم چه حکمی میدن و اینکه من 2 هفته بیشتر بیرون نیستم که برام ابلاغ اومده که 2 روز دیگه برم شیراز دادگاه آیا این ابلاغ برای دادن حکم هست یا سوالات و تکمیل پرونده چون از گذاشتن سند من 2 هفته هم نیست میگذره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. ببینید این نوع مواد حدود 30 گرمش حبس ابد ویا اعدام داده بسته به شرایط ، اگر ابلاغ از شعب دادسرا مثلا بازپرسی یا دادیاری اومده برای تکمیل تحقیقات و اخذ آخرین دفاع ویحتمل صدور قرار مجرمیت هست که بعد ارسال میشه به دادگاه برای صدور رای نهایی.
ولی اگر از شعبه دادگاه کیفری یا انقلاب ابلاغ اومده احضار شما برای رسیدگی وصدور رای هست.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری مشاوره با نصف قیمت
09122219001)