مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری مواد شیشه و هروئین

سلام. با یکی که تازه آشنا شده بودم با پیشنهاد اون رفتیم بیرون از شهر سر از تهران درآوردیم تو راه ازم 7 میلیون پول خواست منم دادم رفتیم منو برد خونه یکی اونجا 20میلیون از من کلاهبرداری کرد صبح من خواب بودم باهم رفتن مواد خریدن کارتم رو دوزدیدن کلاهبرداری کردن یک نفر کارت رو مسدود کرد شاهد هم هست اومدیم کرج من خوابم میومد تو عقب ماشین خوابم برد مامورا ریختن 118گرم شیشه از پسره گرفتن من ترسیدم فرار کردم تا شنیدم این یارو همه چی رو ریخته رو من و گفته مواد رو اون خریده در حالی که از من کلاهبرداری شده شاهد هم هست من رفتم خودم رو تحویل دادم رفتیم باز پرسی اون گفت ماله منه من گفتم ماله اونه سه بار هم حرف عوض کرده گوشیش هم دوزدی در اومد خرید فروش مواد رو هم خودش انجام داده من نقشی ندارم پیامک هم داره بازپرس مشارکت زد من لایحه نوشتم گوشی ها چک شه 7روز قبل جرم 7روز بعد جرم قاضی پرونده رو نقص زده من هم بعد پنج ماه زندان با وثیقه آزادم ولی همجرمم زندان هستش میشه راهنمایی کنید با این که نه خرید فروش کردم نه نقشی داشتم ازم هم کلاهبرداری شده این دوستم میگه با اون پول مواد خریده منم شکایت کردم از اون کارت که پول رفته توش به جرم کلاهبرداری به پلیس آگاهی تکلیف من چی میشه آیا تبرعه میشم یا مشارکت میزنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم بستگی به مستندات و دفاعیات شما در جلسه دادرسی بازپرسی خواهد داشت

شما باید به صورت دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید