مشاوره حقوقی رایگان - افترا نسبت به دعاوی کیفری همسر

همسرم از بعد وقوع مشکلات فی مابین و در جهت توقف دعوی تمکین دعوی متعدد کیفری از بنده مطرح کرد و یکبار موفق به توقیف پرونده گردید. دعاوی کیفری همگی با اینکه اعتراض هم کردند رد شدند. حتی ادعا های سنگین رقت میلیاردی علیه بنده مطرح نمودند. شکایت افترا اینجانب از ایشان منجر به صدور رای خاصی می شود؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

معمولا شکایت تهمت و افترا با توجه به موضوع شما به نتیجه ای نخواهد رسید.