مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه در زمین منابع ملی

سلام. سه سال پیش یک زمین در محدوده روستا در ییلاق تالش کردم. بعد از گرفتن استعلام متوجه شدم که زمین منابع ملی هست. و چسبیده به طرح هادی. بنیاد هم زمین منو زده باغ سیفی کاری.
امسال یه خونه 40 متری انجا ساختم. الان هم استرس دارم که نکنه بنیاد یا جنگلداری تخریب کنن. آیا راهی هست که به نفع من باشه؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شمافرمودید زمین منابع ملی هست پس چطور درداخل زمین متعلق به دولت خانه ساخته اید؟حتما انها راجع به تخریب ملک پیگیری خواهندنمود