مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده پارکینگ زیر زمین از حیاط در اختیار واحد

ما در یک آپارتمان سه طبقه ساکن هستیم بنده در طبقه اول هستم که حیاط در اختیار واحد می‌باشد و دیگر واحد ها راه ورود ندارند
همسایه طبقه دوم در زیر زمین پارکینگ دارند و می خواهد به حیاط راه باز کند این همسایه ما پارکینگ را برای خود به صورت یک واحد کوچک در آورده و اجاره می دهد شکایت کردیم و شهرداری رای به تخریب داده و ایشان مجبور شدند درب ها را بردارند و به صورت پارکینگ در بیاورند الان مجدد شروع به ایجاد راه پله از طبقه دوم به حیاط و درب از زیر زمین به حیاط کرده

پاسخ ها :

مهسا   ع

مهسا ع :

استان :

حياط مشاع بوده و متعلق به كل واحد ها ميباشد