مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ضامن متهم

باسلام. بنده در 3 دادگاه با فیش حقوقی ضامن شدم و متهم خودش را معرفی نکرد و دادگاه تمام حساب هایم در تمام بانک ها و حساب حقوقیم را حدود چهار سال است بسته چکار کنم پول نان شب ندارم برای خانوادم. متهمین هم هر جا و هرچی میگردم نیستن اصلا نیستن . چکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ضمانت همین است. فقط باید متهمین را پیدا و به شعبه ببرید.

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

با توجه به اینکه شما به تعهد خودتون عمل نکردید ضمانت اجرای اون د هر صورتی اجرا میشه