مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف ساختمان نیمه کاره در ملک خصوصی

با سلام
با شرکتی قرارداد داشتم مبنی بر احداث ویلای چوبی. در نیمه راه متوجه تقلب شرکت شده و به تعزیرات شکایت کردم. پرونده پس از طی مراحل قانونی اعم از کارشناسی و ظهار نظر بازرس که همگی دال بر تقلب و غیر قابل استفاده بودن سازه بوده و نظرشان این بوده که سازه مذکور یا باید جمع آوری گردد و یا عیوب آن برطرف شود.
سپس شعبه بدوی مشتکی عنه را محکوم به پرداخت خسارت به اینجانب نموده است. شرکت مزبور (مشتکی عنه) اعتراض نموده و در شعبه تجدید نظر تعزیرات هم رای شعبه بدوی تایید گردید ولی نه در شعبه بدوی و نه در شعبه تجدیدنظر در مورد سازه چوبی نیمه کاره تعیین تکلیف نشده است. در حال حاضر که من هنوز مبلغ خسارت را از محکوم علیه دریافت نکردم، تصمیم دارم این سازه مزاحم و دست و پا گیر را که به گفته کارشناس رسمی دادگستری غیر قابل استفاده بوده و دارای معایب اساسی مهندسی میباشد، جمع آوری کرده و سازه دیگری را بنا کنم و یا اینکه نسبت به رفع عیوب سازه مذکور اقدام نمایم.
ضمنا کارشناس رسمی دادگستری ارزش سازه چوبی مزبور را بعنوان کالای کهنه و دست دوم به مبلغ 21 میلیون تومان برآورد نموده که در رای تجدیدنظر به آن اشاره گردیده ولی محکوم علیه مدعیست که تا کنون بیش از 120 میلیون تومان هزینه کرده است.
حال سئوال اصلی این است آیا من قانونا بدون اجازه محکوم علیه، این سازه نیمه کاره و غیر قابل استفاده را میتوانم تخریب (جمع آوری) و یا رفع عیب کنم؟ یا اینکه محکوم علیه خود باید نسبت به جمع آوری سازه مذکور اقدام نماید؟ اگر محکوم علیه به هر دلیلی نخواهد این کار را انجام بدهد و یا ماهها معطل کند، تکلیف من چیست؟ در حالیکه من قصد دارم تا دو هفته دیگر بجای این سازه معیوب، ساخت ویلای دیگری را‌ شروع کنم و یا اینکه در صورت موافقت کارشناسان عمران و زیر نظر آنها همان سازه قبلی را بازسازی و رفع عیب نمایم.
با تشکر از حوصله شما

پاسخ ها :

تخریب سازه نیمه کاره غیر قانونی رفع عیوب سازه سازه غیر قانونی تخلفات ساخت و ساز