مشاوره حقوقی رایگان - من مبلغ ثمن معامله زمین را پرداخت کردم و طبق توضیح در ذیل مبایعه نامه متقابلا مدارک زنجیره ای زمین

فروشنده علیرغم اینکه تمام ثمن معامله را تحویل گرفته از اینجانب که خریدار هستم به جرم عدم پرداخت الباقی ثمن معامله از من شکایت نموده من میتوانم بجرم کلاهبرداری و افترا و اظهارات کذب از فروشنده ملک شکایت کیفری نمایم

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر
نیازژی هم به این کارنیست در دادگاه با مدارک ثابت کنید که ثمن راپرداخت کرده اید