مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال

باسلام، ببینید یه سری وسایلی که شوهرم از خونه مشترکمون دزدیده ، تو شورا محکوم شد و رای قطعی شد ، چون ایشون کلی وسایل برده بود ، ولی بنده فاکتور ندارم ، ولی نظریه کارشناسی اعلام کرده این وسایل رو برده ، بنظرتون اگه دوباره استرداد مال بزنم ، می تونم بقیه وسایل مو بگیرم ، ولی فاکتورشو ندارم ، شاهد هم می تونم دونفر رو معرفی کنم تایید کنن در حالی که در زمان خروج وسایل نبودن ؟ ولی به عنوان گواه یا شاهد معرفی کنم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید آرا را حضورا به وکیل ارائه دهید تا ببیند می شود طرح دعوا کرد یا مطالبه مجدد مشمول امر مختوم است.