مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید در استخدام دولتی

با سلام
پزشکی است که در استخدام دولتی وزارت درمان و آموزش پزشکی است و درخواست دارد که از استخدام خارج و قطع همکاری کند.

از طرف کارگزینی به ایشان پیشنهاد شده که می توانند برای وی، حکم اخراج و یا بازخریدی صادر نمایند.
ایشان مدت 18 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارند.

سوال اینکه اخراج و یا بازخرید هر کدام چه تبعاتی دارد؟ هم از نظر پاداش پایان خدمت، هم از نظرات امکان استخدام مجدد در دیگر بخش های دولتی و خصوصی.

سوال دوم اینکه برای سابقه بیمه تامین اجتماعی آیا اتفاقی می افتد؟ آیا این سابقه همچنان محفوظ می ماند و یا این سابقه از بین می رود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرواضح است که پاداش پایان خدمت ندارد و اختلاف انها از جهات مختلف و صور متعدد بسیار است