مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت

سلام و خسته نباشین موضوع ما شناسنامه مون باطل شده یعنی اول شناسنامه پدرم باطل شد بعد از ما به دلیل اینکه پدرم یتیم بوده و تک فرزند که یک خانواده دلسوز اونو مثله بچه خودشون بزرگ میکنن و واسش شناسنامه میگیرن مادرم ایرانی الاصله مادرم محضری هم هست ما مدرک تحصیلی هم داریم مشخصات ما تو شناسنامه مادرمان ذکر شده پدرمون حدود هفت ساله ناپدید شده شناسنامه های ما بدون عکس هستن که عکس دار نمیشن تا الان هم پرونده تشکیل ندادیم اداره اتباع چون امید داشتیم که شناسنامه ها مون درست بشن ولی متاسفانه باطل شدن با این شرایط از چه راهی اقدام کنیم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با قانون جدید که ابلاغ هم شده ودر حال اجرا است کلیه فرزندانی که مادر انها ایرانی هستند تابعیت ایرانی واز همه حقوق یک ایرانی برخوردار هستند به ثبت احوال مراجعه کنید