مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از شرکت بیمه بعد از اعتراض به تجدید نظر و تایید رای

سلام بنده در سال 96 تصادفی داشتم که در سال 97 شرکت بیمه محکوم به پرداخت دیه گردید ضمن اینکه با رضایت بنده قسمتی از دیه را بعد از چند ماه از ابلاغ رای دریافت کردم و شرکت بیمه به درصدی از دیه اعتراض نمود و چون که وقت قانونی برای اعتراض به پایان رسیده بود اعتراض ثالث خود را انجام داد که دادگاه بدوی نیز رای قبل خود را مجدد ابلاغ کرد و باز شرکت بیمه اعتراض کرد و پرونده به دادگاه تجدید نظر رفت که در تجدید نظر در تاریخ 13/3/99 نیز رای دادگاه بدوی تایید شد حال سوال بنده این است که دیه به نرخ سال 99 حساب میشود یا با خسارت تادیه دیه ؟

پاسخ ها :

نرخ سال پرداخت دیه دریافت دیه تصادف از بیمه پرداخت دیه تصادف توسط بیمه دیه تصادف خسارت تاخیر تادیه دیه دیه بیمه تصادف رانندگی خسارت تاخیر تادیه خسارت