مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده پارسال از سپاه شهرستان چایپاره به هوافضای سپاه تبریز معرفی شدم. بعد طی همه مراحل در قسمت پزشکی به یک مشکل برخورد کردم قند خون بند یه مقدار اضافه بود 117بود دکتر کمیسیون بیمارستان شهید محلاتی تبریز دوباره آزمایش نوشت 5 الی 6 تا اومده پایین 111 شده بود. علت بالا بودن قند خون بنده متاسفانه موقع شب چله بود یعنی دو یه روز بعد چله رفتم آزمایش خون. بخاطر مصرف شیرینی بیشتر اومده بود. خلاصه دکتر کمیسیون تبریز رد کرد. بنده هم پرونده پزشکی هایم را به کمیسیون به کمیسیون عالی سپاه بقیه الله تهران آوردم. آنجا هم آزمایش نوشتن رفتم بیمارستان آزمایش دادم. آزمایش خون بنده 96 اومد یعنی 4 تا از نرمال پایین تر. باز هم رد کردن من را. منه بچه فقیر انقلابی که تمام فکر ذکرم سپاه هست. چرا رد بشم. بخدا خیلی زحمت کشیدم. از همه جا حکم مسئولیت دارم. خواهشا به مشکل من رسیدگی کنید.

پاسخ ها :

رد استخدامی در سپاه به دلیل قند خون بالا آزمایش دیابت در استخدام کمیسیون پزشکی قوانین استخدامی در سپاه استخدام