مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام بمدت یازده ماه در پروژه آزادراه تهران شمال برای یک پیمانکار حقیقی بعنوان مهندس اجرا کار کردم. الان حدود ده ماهه بعلت عدم پرداخت به موقع مطالباتم قطع همکاری کردم. قرارداد ندارم. فیش حقوقی ندارم. پرداختهای قبلی بصورت مداوم و یه مبلغ مشخص نبوده. با اینکه بعنوان مهندس در پروژه مشغول بودم بیمه با حداقل حقوق و پایین‌تر از حقوق توافقی برام رد کرده. الان طبق توافقاتی که کلا بصورت شفاهی بوده بدون در نظر گرفتن عیدی و سایر مزایا حدود 25میلیون طلب دارم. چه جوری میتونم حقمو بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اگر بعنوان مهندس ناظر بوده می بایست در دادگاه طرح دعوی نمایید ولی اگر بعنوان کارگر بوده باید در هیات حل اختلاف کارگر کارفرمایی طرح دعوی کنید