مشاوره حقوقی رایگان - ثبت غيرقانونی سيمكارت

سلام. من چند روز قبل از طريق كلانتری متوجه شدم سيمكارتی به نام بنده كه هيچ اطلاعی از ثبت آن نداشته ام روی يک گوشي سرقتي مشاهده شده. پرونده فعلا به دادسرا ارجاع گرديد چون به مالكيت آن با يقين كامل اعتراض كردم و حاضر به پرداخت پول گوشي شاكي نشدم. در كپي سند ارائه شده در پرونده، بجز كپي كارت ملي و شماره ي سيمكارت فعلي بنده، همه چيز از جمله امضا، خط، تلفن منزل، شغل و ميزان تحصيلات مغاير با اطلاعات بنده مي باشد. حتي اثر انگشت بزرگتر از انگشت من مي باشد. از طرف ديگر شكايتي در ثنا ثبت كرده ام با موضوع تقاضاي سوزاندن سيمكارت و شناسايي كلاهبردار و منتظر پاسخ مي باشم. آيا بهتر است سيمكارت را زودتر بسوزانم يا منتظر رسيدگي به هر دو پرونده بمانم. طي اين مدت اگر خلافي با سيمكارت مذكور صورت گيرد چه حكمي دارد؟ اگر زودتر اقدام به سوزاندن آن کنم به جرم شراکت در کلاهبرداری محکوم نمی شوم؟

پاسخ ها :

سوسن رستمی

سرکار خانم سوسن رستمی :

بهتر است سیمکارت را سوزانده و پیگیر شکایتتان شوید، چنانچه خلافی صورت گیرد اولین نفر شما به دادسرا احضار میشوید اما با دلایل و مدارک میتوانید بیگناهی خود را اثبات کنید