مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام
وقتی پدرم زنده بود چهار سال پیش و میخواست قلبش را عمل کند و فکر کردیم ممکن است بمیرد دکتر یک وصیت نامه داده در این وصیت نامه نوشته که پدر حق وکالت میدهد به مادر که مال و اموال را خودش تقسیم کند ما 6 خواهر و 4 برادر هستیم که الان یکی از پسرا فوت کرده و فقط سه پسر در این وصیت نامه امضا کردند اما دخترا امضا نکردن ، ولی ان زمان پدرم فوت نکرد و ان وصیت نامه پیش مادر ماند ان ماجرا گذشت تا وقتی که پدرم چند سال بعد از عمل فوت کرد الان برا تقسیم ارث ، مادر ان وصیت نامه را به اجرا گذاشته و میخواهد و میگوید همه ارث مال خودش است از ان سه پسر که امضا کرده بودن الان این دو پسر شاکی هستن و ادعا میکنن که ان زمان فقط بخاطر پدر امضا کرده اند و الان ناراضی اند، یک پسر و دو دختر هم رای با مادر شدن و امضا کردن در حالی که من و سه خواهر بعدی امضا نکردیم و ناراضی هستیم همراه با ما ان دو پسر که قبلا امضا کرده بودن هم ناراضی اند
الان تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

وصیت تا 1/3 از اموال صحیح است و مازاد بر ثلث اموال را وراث باید تنفیذ کنند
عملا وصیت نامه قابل قبول نیست
و سهم الارث قابلیت تقسیم دارد